Despre noi

japanese-go-stones

Clubul de Go din Iasi a fost infiintat in 2007  ca si club sportiv afiliat Federatiei Romane de Go

Clubul doreste sa reinnoade traditia jocului de Go competitional in Iasi dupa ce in anii 90, precedentul club care aduna in jurul sau zeci de pasionati, si-a incetat activitatea.

Clubul isi propune sa promoveze jocul de Go in special in judetul Iasi si in zonele invecinate, in rindul tuturor celor interesati dar in special in rindurile elevilor si  studentilor prin prezentari, popularizari, cursuri si stagii de instruire, competitii de nivel local si national.

Clubul isi propune sa-si sprijine membrii pentru initierea si perfectionarea in tainele Go-ului cu carti si materiale de specialitate, indrumare calificata, prin sponsorizarea studiilor si a deplasarii la competitii interne si internationale si prin stagii de pregatire cu jucatori de nivel inalt.

Membrii clubului se intilnesc pentru partide amicale la Cafeneaua ACAJU  din str. Sf. Sava nr.15 in fiecare zi a saptaminii. Intilnirile organizate au loc simbata de la ora 12.00

De la 1 Martie 2013, o sala echipata cu mese, jocuri de GO, ceasuri de competitie si tabla de demonstratii  este disponibila la Casa Tineretului simbata si duminica de la ora 9.00. In aceasta sala se organizeaza cursuri de GO pentru copii, indiferent de varsta. De semenea organizam jocuri amicale, comentarii si demostratii, precum si concursuri interne.

MULTUMIM tuturor celor care ne pot sprijini sa imbunatatim continutul acestui site, cu informatii, sugestii si idei. Scrieti-ne cu ajutorul formularului din “Contact” sau direct pe info@clubuldegoiasi.ro

Comments are closed.

Categorii